En wat het werken bij ons zo leuk maakt

Dimix is actief als groothandel in de grafische sector en gekend als ervaren totaalleverancier en betrokken gesprekspartner voor wie de uitdaging van de klant centraal staat. Dimix levert gespecialiseerde printoplossingen, gerelateerde verbruiksartikelen en diensten aan signmakers, professionele reclame productiebedrijven, visueel communicatiespecialisten, lamineerbedrijven, fotolabo’s, repro- & copyshops en nog vele anderen.

Ook industriële klanten die nood hebben aan professionele printoplossingen voor printing op groot formaat of voor het bedrukken van objecten vinden steeds meer de weg naar Dimix.

We bedienen onze klanten in de gehele Benelux vanuit Nederland (Breda) en België (Genk).

Door middel van een uitstekende service, een berg aan kennis en
een no-nonsense aanpak helpen we onze klanten. Onze kernwaarden zijn dan ook: Service, Kennis, Persoonlijk.

Het Dimix Model

Om gelukkig te zijn in je werk moet je het leuk vinden om het te doen. Dit kan alleen als het werk jou interesseert, je daarin uitdaging vindt en je autonomie hebt. Alleen dan kan en wil je extra stappen zetten om nieuwe dingen te leren en jezelf blijven ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je plezier in je werk blijft houden. Bij Dimix krijg je daarom veel ruimte en flexibiliteit om je dagelijkse bezigheden uit te voeren.

Platte organisatie

Dimix is een zeer platte organisatie, de lijntjes zijn kort en een ‘corner office’ kennen we hier niet. Enige hiërarchie is wel nodig door de grote diversiteit aan functies binnen Dimix. Afhankelijk van je functie leg je verantwoording af aan een Operationeel-, Sales- of Productmanager. Het kan ook voorkomen dat je functie direct onder de Directie valt.

Wat verwacht Dimix van jou?

Belangrijk is dat er een klik is tussen jou en Dimix en wat we bij Dimix belangrijk vinden. We zijn niet op zoek naar medewerkers, maar naar de juiste medewerkers. Vaardigheden en kennis zijn te ontwikkelen, instelling moeilijker, daarom zoeken we continu naar mensen met de juiste instelling.
We verwachten dat je onze klanten en collega’s altijd vriendelijk te woord staat en hen probeert te helpen waar dat mogelijk is. We gaan voor een geweldige klantbeleving, de WOW (DIMI)X-PERIENCE. Zonder klanten is er tenslotte geen bestaansrecht voor onze organisatie.