Linda – Technical administration

 

Kan je ons iets vertellen over jouw rol bij Dimix?

Ik ben verantwoordelijk voor de administratie van de technische dienst. Dat omvat het maken van werkbonnen, verwerken van facturen, beheren van serviceovereenkomsten, beheren van het parts-magazijn, verwerken van garantieclaims en het maken van planningen. Ik werk ook aan de administratie van de showroom en de levering van nieuwe machines. Mijn werkdag is heel afwisselend, maar het verwerken van werkbonnen en interventies komt elke dag terug. Ik werk heel nauw samen met de technische dienst en de verkoopbinnendienst. En met de accountmanagers heb ik vooral contact als het gaat om servicecontracten. Mijn functie is heel centraal in de organisatie.

Wat sprak je aan om bij Dimix te komen werken en wat maakt Dimix uniek?

Ik was vooral aangetrokken door de veelzijdigheid en afwisseling van de functie. Ik vind administratieve taken het leukst en die komen veel terug in mijn werk. Bij Dimix heerst een heel open en sociale sfeer. We werken samen als team en ook met onze klanten. Er wordt heel erg meegedacht met onze klanten om de goede relatie te behouden, zelfs in lastige situaties. De sfeer op kantoor is informeel en je kunt lekker jezelf zijn. De deur staat altijd open en je kunt altijd iemand om hulp vragen. De betrokkenheid onderling is heel hoog en er heerst echt een teamgevoel. Dimix is een fijne werkgever die medewerkers veel vrijheid geeft om zelf dingen op te pakken en te meedenken.

Wat vind je belangrijk in je werk?

Het is natuurlijk belangrijk om te doen wat je leuk vindt. Voor mij zijn dat administratieve taken. Ik vind het ook heel belangrijk dat we een fijn teamgevoel hebben en de vrijheid krijgen om dingen op te pakken en uit te zoeken. Ik zie een lange toekomst voor me bij Dimix.

Wat is jouw tip voor een nieuwe medewerker?

Wees vooral jezelf. Iedereen is open en aardig. Ga niet te lang zelf blijven piekeren of uitzoeken en vraag vooral om hulp als dat nodig is.